Bezlepkové cuketové čipsy
Publikované 06.08.2016 v 08:36 v kategórii Recepty, prečítané: 182x
Cuketu milujem na akýkoľvek spôsob. Je to veľmi zdravá a chutná zelenina, je plná vody, čiže má veľmi málo kalórií. Preto jej pokojne môžeme papať koľko sa nám žiada.
Recept:
mladá cuketa
strúhaný parmezán
kukuričná strúhanka
olivový olej
vegeta
Umytú cuketu si nakrájame na kolieska. Pomocou silikónovej maslovačky ich natrieme olivovým olejom zo všetkých strán. V hlbokom tanieri si zmiešame strúhaný parmezán, kukuričnú strúhanku a trošku vegety. V tejto zmesi obaľujeme kolieska cukety a ukladáme na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie. Pečieme v rúre s funkciou horný a dolný ohrev kým cuketa nie je chrumkavá. Potrebné aj otáčať aby kolieska neprihoreli z jednej strany. Dobrú chuť.

Komentáre
Celkom 0 kometárov